woensdag 6 januari 2010

Lekker printen

Ik ben dol op mijn printer. Er is zoveel moois te vinden op Internet dat ik soms van gekkigheid niet weet waar ik moet beginnen. En daarna lekker knippen en plakken, aan het grote moodboard prikken of iets ander creas. Zogenaamde printables beginnen een beetje een hype te worden, zoals de vogeltjes hiernaast die je via Homemade Happiness kunt downloaden. Je betaalt een eenmalig bedrag voor het downloaden, maar er zijn ook een paar hele mooie free goodies (rechts in het menu). De supergave To Do-lijstjes die je hier kunt vinden kun je nu tijdelijk gratis downloaden als je code "flavtodo" gebruikt bij het afrekenen.

Ook op de site van Martha Stewart een hele waslijst aan gratis downloads, van stickervellen tot labels en van lijstjes tot hele mooie kaarten. Zeker de moeite waard om even lekker doorheen te klikken!

Vooral leuk voor kids is deze site, met o.a. feesthoedjes, uitnodigingen, boekenleggers en ander leuks van bekende personages zoals Hello Kitty (jaja ook voor grote meisjes), de troetelberen en Ben10. Alleen bij de Mickey Mouse Gang Bag moest ik even drie keer lezen...

Dan zijn er tot slot nog de puzzels (om heerlijk mee op de bank weg te kruipen): leuke doolhoven voor kids en volwassenen vind je hier, verbind-de-stippen hier en mijn persoonlijke favoriet Puzzle Loop vind je hier.

Nog niet genoeg inspiratie gehad? Dan nog even snel naar de site van het superleuke magazine Flow voor grotemeisjeskleurplaten en mooie kalenders, stickers en lijstjes. Gelukkig kun je hier goedkoop alle types en merken cartridges kopen...


1 opmerking:

  1. Hi Linda, mooi optijd voor het verjaardagsfeestje van Bridget volgende week!!

    Dank je voor de tips.

    BeantwoordenVerwijderen