maandag 23 november 2009

Zelf maken voor de feestdagen: karton


Met karton kun je veel kanten op. Hoe je het mooie speel-keukentje van hiernaast zelf kunt maken lees je op dit blog van fortytwo-roads. Ook leuk is dit poppenhuisje, compleet met werk-beschrijving en bovendien makkelijk mee te nemen.

Voor de jongens is een poppenhuis net zo leuk, alleen noem je het dan een wolkenkrabber! Je kunt hier zien hoe cool dat is. En moet het helemaal gigagaaf, dan maak je zelf natuurlijk deze raket van een grote koelkastdoos (even vragen bij de Mediamarkt!).

Goed, en waarom zou je nu speelgoed van karton maken (behalve dat het goedkoop is en leuk om te doen)? Simpel: zodra de kids er zat van zijn mogen ze het helemaal slopen en kan de hele handel zo de papiercontainer in!

2 opmerkingen:

 1. haha, Linda, nou, wij zijn 24 dollar armer ;) Wat zijn ze leuk!!!! En laat mijn buur-buurman nou bij de MM werken :D :D :D :D :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Linda,
  Omdat ik geen emailadres hier kan vinden, wil ik je bij deze tippen op een nieuwe website www.123controle.nl. Hier kunnen consumenten gratis hun energierekening laten controleren. Misschien interessant voor een artikel?
  Groet,
  Roger

  BeantwoordenVerwijderen