dinsdag 6 maart 2012

DIY kunst voor aan de muur

Nog te vaak hoor ik mensen beweren dat ze niet creatief zijn. Terwijl het eigenlijk niet eens zo moeilijk is: als je een andere taal wilt leren begin je toch ook eerst met het nazeggen van bestaande zinnen? Pas later kun je zelf je woorden combineren en dan ineens spreek je engels of spaans en verleer je het nooit meer. Daarom vier voorbeelden van DIY kunst die je thuis makkelijk zelf kunt proberen:

Met een bestaand fout schilderij (de kringloop staat er vol mee), letterstickers en verf kom je al een heel eind. De handleiding vind je hier.
Soortgelijk, maar dan nog makkelijker: een canvas doek en een rol schilderstape. Hier staat een uitgebreide handleiding met foto's en wat extra ideeën voor als je de smaak te pakken hebt.
Materialen voor doe-het-zelf kunst haal je goed en goedkoop bij de Action, maar ook de bouwmarkt is een walhalla met al die gratis verfstalen in alle kleuren van de regenboog. Hier staat de beschrijving van deze simpel te maken kunstwerken, onderaan staan links naar twee andere varianten.
En dan dé trend van het moment in de creatieven-wereld: kliederen met wascokrijtjes en een föhn. Hier vind je een uitgebreide beschrijving met veel foto's. 

En, ben je geïnspireerd geraakt?

1 opmerking:

  1. ziet er fantastisch uit, Linda! Gooi je creativiteit er maar uit....

    BeantwoordenVerwijderen