maandag 4 april 2011

Zoekwekker

Het is bij mij altijd een sport om nieuwe dingen vooral niet in de winkel te kopen. Eerst even op Marktplaats kijken! Zo heb ik al drie winterjassen en vier paar laarzen/schoenen gescoord die allemaal spotgoedkoop en (bijna) nieuw waren. De grootste hit was de kinder-fietskar voor twintig euro. 'Ja maar ik heb geen tijd om de hele dag op Marktplaats te kijken!' zei collega vanmorgen. En daarom had ze nog steeds haar witte laarzen niet gevonden.

Dus voor haar en alle andere mensen: maak een account aan op Zoekwekker, voer in wat je zoekt (bijvoorbeeld: laarzen leer wit 42) en Zoekwekker zoekt de hele dag niet alleen Marktplaats, maar álle grotere koop- en verkoopsites voor je na. Zodra er een advertentie verschijnt met jouw zoektermen krijg je een mailtje en kun je via de link direct een kijkje nemen. Je kunt meerdere wekkers zetten, en dat scheelt je een hoop zinloos gezoek.

2 opmerkingen:

 1. Zoekwekker lijkt niet meer te werken. Maar er is een nieuwe kersverse site die dit ook kan, http://www.zoma.be . Via zoma zoek je onmiddellijk op tweedehands.be, kapaza.be en aanbod.be. Je kan er ook je zoekopdrachten opslaan zodat je via mail op de hoogte gehouden wordt wanneer er nieuwe spullen zijn die aan jou zoekopdracht voldoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo
  Ben op zoek naar een opknapboot voor jongeren project..
  In zuid holland of ergens anders.
  Hoor graag van u
  Mvg A.v.D

  BeantwoordenVerwijderen