maandag 7 maart 2011

Hoelangduurthetnogmamaaaaaa!

Al een tijdje waren we op zoek naar een betaalbare Time Timer voor zoonlief, een soort kookwekker waarbij de resterende tijd word weergegeven in een rood vlak dat langzaam terugloopt.

Afgelopen zaterdag liep ik in een opwelling een hippe kookwinkel binnen en vroeg naar kookwekkers. Enthousiast huppelde de verkoopster voor me uit en kwebbelde dat er nét een hardstikke leuke binnen was gekomen die hardstikke goed was. Ik kreeg de kans niet om uit te leggen wát ik precies zocht, maar dat hoefde ook niet want ze hield exact omhoog wat ik al tijden zocht: een Time Timer, maar dan leuker en goedkoper.

Thuis was de wekker direct een groot succes en aan het einde van de dag konden we wel concluderen dat ons doel bereikt was: voortaan is het voor zoonlief helder hoe lang iets duurt, of hoe lang het duurt voordat er iets gaat gebeuren. Bovendien is de wekker gemaakt van zacht materiaal, makkelijk te bedienen en er zit een fijn ouderwets rinkeltje in. Dat het niet alleen voor kinderen met autisme een nuttig hulpmiddel is bleek wel uit de reactie van buuv, die meteen riep dat ze er ook een moest hebben. Al was het alleen maar om de computermomenten af te kunnen bakenen.

De Sixty Minutes Of Pie van Joseph Joseph is in verschillende kookwinkels te koop voor €14,95 of online te bestellen.

7 opmerkingen:

 1. Prachtige vomgeving! Zal eens bij van Erp kijken. Duim je voor mij?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat fijn dat het zó makkelijk te krijgen is. Dat zou inderdaad geweldig zijn om computer tijd af te bakenen...
  Thanks!


  MOniqueB.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In Leeuwarden te verkrijgen bij o.a. Dis&that (vlakbij Kleine Kerkstraat)en Tigchelaar op de Voorstreek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik ben op zoek naar een Time timer in een wat goedkopere variant, zoekende op internet vond ik deze! Maar het is toch hopelijk niet zo dat gedurende de lopende tijd een tik-geluidje hoorbaar is??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou ook hierop graag antwoord zien...
  Een goedkope STILLE mooie time-timer?
  Werkt een beetje op de zenuwen bij de kids dat tikken!

  BeantwoordenVerwijderen