zondag 2 augustus 2009

RTFM

Uit onderzoek van IKEA is gebleken dat vrouwen hun doe-het-zelfbouw-meubels veel makkelijker en sneller in elkaar konden zetten dan mannen. En hoe komt dat? Juist, omdat vrouwen de handleiding wél lezen! Zoals de amerikanen zeggen: RTFM, oftewel Read The F***ing Manual!

Ben je nu een handleiding kwijt van een zelfbouwmeubel, televisie, wasmachine, weegschaal of zaklamp: kijk dan eens hier. Onvoorstelbaar veel handleidingen die je allemaal kunt downloaden en printen. En ja, zelfs vrijwel alle handleidingen van IKEA!

En dan speciaal voor grote en kleine mannen (en bouwlustige meisjes niet te vergeten!): Op deze site kun je (bijna) alle bouwhandleidingen voor alle Legodozen vinden. Toegegeven, de site ziet er niet uit en het duurt wel even voordat je een beetje doorhebt hoe het zoeksysteem werkt, maar wat een geweldige uitvinding! Alle handleidingen kun je gratis downloaden, opslaan en printen. Wij zijn er thuis al in geslaagd om meerdere bouwsels zo goed als het origineel te bouwen met Lego die we al hadden.

Alle handleidingen bewaar ik tegenwoordig in zo'n mooie 3 liter bak van de HEMA. Alle geprinte Lego-handleidingen gaan in doorzichtige insteekhoezen in een grote ordner. Alleen al met bladeren is zoonlief eindeloos zoet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten