maandag 10 augustus 2009

De planner die je altijd al wilde hebben...

...maar waarvan je dacht dat hij nooit zou komen is er weer!!! De Family Survival Planner 2010 is nu te koop in de boekenwinkel (of daar te bestellen) voor 14,95 (ISBN 978 90 72219 800). Helaas doe ik niet mee in de winstdeling, maar ondanks dat kan ik iedereen alleen maar aanraden om toch vooral déze te gaan kopen en niks anders.

Elke maand twee grote pagina's om alle afspraken op te noteren, inclusief bijpassende stickers om het voor de kids ook duidelijk te hebben (of voor de visuele denkers onder ons). Genoeg ruimte om de weekmenu's op in te vullen, alle afspraken en voor de Flylady volgers zoals ik ook genoeg ruimte om de zones en maandopdrachten kwijt te kunnen. Plus veel tips, extra ruimte voor je goede voornemens en taken die maand, en natuurlijk dat onwijs coole retrodesign. Doet het ook zeker goed als cadeautje voor al die mensen die alles al hebben, behalve overzicht in hun hectische gezinsleven :P

Mocht je toch liever voor het magnetische memobord gaan: bij IKEA hebben ze mooie grote zwarte voor ca. 9 euro. En per ongeluk met gewone marker op je whiteboard getekend? Collega en ik hebben de volgende truc uitgeprobeerd en we hebben staan gillen van ongeloof omdat het écht bleek te werken: inspuiten met deodorant en dan afvegen met een tissue/keukenrol. Werkte zelfs op het metaal van de rand.

1 opmerking: