vrijdag 27 augustus 2010

Meereffect: het werkt nu al

Soms wordt het gewoon niks: veel te veel plannen en veel te weinig tijd. Thuis, op 't werk en op m'n blog. De vorige post ging over strooizout: ik bedoel maar.

Maar gisteren heb ik dan toch het licht gezien na een hele dag Meereffect training met twee collega's. We zijn vandaag meteen begonnen de principes toe te passen en man man, wat fietste ik vandaag blij naar huis met dat lege hoofd. En ook daar ben ik al begonnen (tot gisteravond 23.00 om precies te zijn) en het eerste resultaat is zelfs al zichtbaar. De basisprincipes (ontleend aan David Allen) zijn helder en duidelijk, al lijkt het in eerste instantie alleen maar meer werk. Op de site staan veel tips en trucs en (gratis dus hoera hoera) artikelen. Het komt erop neer dat je leert schiften. En weggooien. En het gewoon doen als het binnen 2 minuten kan. Dus toen ik hier las over PIF, dé nieuwe hype van 2010, en me aanmeldde met m'n blogaccount dacht ik bij mezelf: binnen 2 minuten kan ik wel weer een begin maken met de doorstart van m'n blog.

Het waren er uiteindelijk vier, maar ik ga voor het sneeuwbaleffect (om even in strooizoutsferen te blijven). Dus heb ik meteen ook maar deze winterjas voor zoonlief besteld. Tja, voor je het weet...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten